top of page
Head Massage

ONZE MISSIE

Jouw Welzijn

 De missie van Body & Soul Zenya is mensen helpen zich beter te voelen. De behandeling, die voor iedere klant uniek is, varieert van een gespecialiseerde schoonheidsbehandeling van het gezicht tot een specifieke toepassing van cranio-sacraal therapie in combinatie met speciale massagetechnieken waardoor psycho-somatische klachten worden behandeld.
BSZ staat voor een behandeling in een rustige omgeving, in volle vertrouwen en discretie, met respect voor de klant.

Over: Over mij
Sea Grass

ONZE VISIE

Herverbinding met de innerlijke kracht, met de essentie van het individuele ‘zijn’

De visie van Body & Soul Zenya is om een waardevolle bijdrage te leveren aan een wereld waar iedereen zich bevrijd en gewaardeerd voelt. BSZ biedt hiervoor enerzijds gespecialeerde gezichtsbehandelingen aan en tracht anderzijds door toepassing van cranio-sacrale therapie de innerlijke kracht van de mens te herstellen.

Over: Missie
Meditatie aan zee

OVER RITA

Begonnen met een klassieke opleiding tot schoonheidsspecialiste. Door een groeiende interesse in het spirituele en in alternatieve geneeswijzen volgde zij een opleiding in Shiatsu, Reiki en Japanse gezichtsmassage en een doorgedreven vorming als cranio-sacraal therapeute.
Daarenboven wordt de gespecialiseerde kennis m.b.t. gezichtsbehandeling en verbetering van de huid op permanente wijze op peil gehouden door het volgen van workshops doorheen het jaar.

Over: Over
bottom of page